Hlavní obsah
Článek

Máte-li občas pocit, že své děti až moc rozmazlujete, vězte, že v porovnání se slavným klanem Kardashian-Jenner na tom zdaleka nejste tak špatně. Podívejte se na nejdražší věci, které slavné sestry dětem pořídily. A pozadu v nakupování nezůstala ani jejich babička.

Pokojík pro Chicago

Kim Kardashian (43) odnosila třetí dítě, dceru Chicago (2), náhradní matka. A tak jí to televizní hvězda nejspíš chtěla plně vynahradit. Za dětský pokojíček, v němž najdete mimo jiné průhlednou dětskou postýlku nebo kluzáky ve tvaru mraků, utratila v přepočtu skoro 12 a půl miliónu korun.

Narozeninová oslava Stormi

Stormi, dcerka nejmladší ze slavných sester Kylie Jenner (26), nedávno oslavila druhé narozeniny a její maminka se při přípravě oslavy opravdu vyřádila. Nechala jí vytvořit celý zábavní park, včetně kolotočů, vlastního merche, pohádkových postav a dalšího v přepočtu za více než dva milióny korun.

Náušnice North

Pokud si myslíte, že pro děti nejsou vhodné diamantové šperky, Kim Kardashian s vámi tento názor nesdílí. Svou prvorozenou dceru North (6) obdarovala náušnicemi s půlkarátovými diamanty, když holčičce bylo sotva 16 měsíců. Šperk vyšel na více než milión korun.

Kočárek Stormi

Stormi už sice ťape po svých, ale kdo by zapomněl, jak se vozila v kočárku značky Fendi za necelých 300 tisíc korun?

Disco šaty pro North

Když vyrazily podpořit tatínka Kanyeho Westa na koncert v Madison Square Garden, oblékly se Kim s dcerkou North do stejných modelů od značky Vetements, které vyšly zhruba na 250 tisíc korun.

Balónky pro True

Tento výstřelek zarazil i nejzarytějšího fanouška slavné rodiny. Khloé Kardashian (39) utratila neuvěřitelných 192 tisíc jen za latexové balónky pro první narozeninovou oslavu dcerky True. A ochránci přírody pláčou...

Psalmova postýlka

Tento speciální kousek pořídila Kim Kardashian pro všechny své děti, nejen pro nejmladšího Psalma (10 měsíců). Jde o postýlku z průhledného recyklovaného akrylu se třemi úrovněmi matrace. Každý takový kousek ji vyšel na 113 tisíc korun.

Kabáty North

Stejně jako její slavní rodiče i malá North se už obléká dle poslední módy. Často ji můžete vidět například v kožešinových kabátech. Jeden vyjde v přepočtu na 80 tisíc.

Hrací skřínka pro Chicago

Matka slavného klanu Kris Jenner se opravdu překonala, když svou vnučku Chicago obdarovala hrací skřínkou Louis Vuitton za zhruba 75 tisíc korun. Snad je dvouleté holčičce k užitku.

Masonova bunda

Obdobně se Kris Jenner překonala, když nejstaršího vnuka Masona (10), syna Kourtney Kardashian (44) obdarovala bundou Versace za 68 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám