Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejová legenda Jaromír Jágr (52) má díky svým úspěchům mnoho obdivovatelů po celém světě. Toho se rozhodl využít Kazma (38), vlastním jménem Kamil Bartošek, který si v dalším dílu série One Man Show naložil na bedra velkou a bez Jágra nesplnitelnou výzvu: setkat se s mistrem kouzel Davidem Copperfieldem.

Copperfieldův syn je fanouškem hokeje a k české legendě prý obzvlášť vzhlíží. Kazma proto zavolal Jaromírovi s prosbou, aby mu v Los Angeles zařídil osobní setkání s populárním kouzelníkem a namluvil mu, že i on je velmi slavný. „Ty mě vyrušíš od tréninku, chceš, abych zavolal Davidu Copperfieldovi, a ještě mu lhal?“ ptá se Jágr Kazmy.

Naštěstí má hokejista smysl pro humor a šel do toho s Kazmou: „Máš být v jednu hodinu v jeho kanceláři. Řekl jsem mu, že jsi nejpopulárnější a nejlepší kouzelník v České republice,“ oznámil po chvíli Kazmovi, čímž mu vzal vítr z plachet. Celý díl je k vidění na Televizeseznam.cz.

Reklama

Další články

Načítám