Hlavní obsah
Článek

Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský vzbudil rozruch na sociálních sítích. Zpráva o zrušení společenských akcí s účastí nad 100 lidí, která mimo jiné zavřela i jeho divadlo, herce namíchla.

Pustil se do premiéra Babiše i ministra zdravotnictví Vojtěcha. „Likvidace Divadla Na Jezerce! Likvidace všech nepohodlných,“ hřímal na Facebooku Hrušínský.

Tím naštval řadu lidí, kteří kritizovali i to, jak zlehčoval koronavirus a nazval nemoc lehkou chřipkou.

Hrušínský si za svými slovy stojí. Rozhodnutí Bezpečnostní rady státu a všechna opatření proti koronaviru podle něj premiérovi hraje do karet, protože tím odvádí pozornost od volby členů do Rady České televize.

„Vím, že se mnou pravděpodobně nebudete souhlasit. Máte strach o své rodiny, o své blízké i o sebe. To je pochopitelné. Bojíte se neznámého viru. Zkuste se zamyslet nad tím, zda ten, kdo ve vás strach vědomě vyvolává a přijímá právě nyní jedno opatření za druhým - jestli tím náhodou neodvádí pozornost třeba od dnešní volby členů do Rady České televize,“ napsal na Facebooku Hrušínský.

A dál si nebral servítky. „Tuhle estébáckou instruktáž pro poslance hnutí ANO, KSČM, SPD a ČSSD vypracoval a klubům na příkaz majitele hnutí rozeslal poslanec ANO Berkovec. Znáte ho možná z Rad ptáka Loskutáka na Nově. Stejný odborník jako ministr zdravotnictví, dopravy, školství, obrany, financí, a tak bych mohl pokračovat do nekonečna,“ rozčiloval se Hrušínský a ještě si přisadil:

„Notičky pro poslance aneb jak pod rouškou strachu z virové epidemie ovládnout Českou televizi. Jak z roku 1971. Odporné a ubohé, jako Berkovec,“ ulevil si herec a principál, jenž údajné notičky zveřejnil.

Koho ale chtějí ovládnout jiné země, neprozradil. Přísná opatření proti šíření koronaviru totiž zavádějí i v zahraničí. A nikoliv za účelem ovládnutí televizí.

Jan Hrušínský se opět pustil do vlády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám