Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Káva je jedním z nejpopulárnějších nápojů vůbec, každý den se vypije přes 2,25 miliard šálků kávy. Jak se ale vyrábí kultovní káva? V Café Cult mají léty ověřený recept. Základem je prémiová káva z celého světa, dále „roast master“, který celou dobu dohlíží na pražení, a nakonec kvalitní obal, aby káva neztratila svou chuť a vůni. Pojďte se přidat do kultu kvalitní kávy Café Cult. Račte ochutnat:

Café Cult Coffee World Journey

Více

Komerční sdělení

Dárkové degustační balení kávy. Skvělý dárek pro všechny milovníky kvalitní kávy, celkem 5 druhů jednodruhové kávy 100% Arabica, díky němuž procestujete celý kávový svět. V degustačním balení naleznete i popis všech káv, a to včetně původu, chuťového profilu a intenzity.

Café Cult Cuba Turquino

Více

Komerční sdělení

Café Cult Cuba Turquino je výběrem nejlepší kávy z Kuby. Káva je chuťově naprosto vybalancována, s plným aroma a až neuvěřitelně dlouhotrvajícím závěrem. Je pěstována v nižších nadmořských výškách, díky čemuž má o něco menší kyselinku než klasická káva z jižní Ameriky. Bohatá a originální káva pro opravdové znalce. Buket a chuť kávy lehce připomíná klasický kubánský doutník. Barva zrn je taktéž unikátní, něco mezi středně až tmavě hnědou barvou. Velký důraz je kladen na výběr kávy, která byla pěstována bez umělých hnojiv. Káva je jedním z hlavních vývozních artiklů na Kubě, díky tomu je jejímu pěstování věnována značná péče, Kubánci si hýčkají jejich „černé zlato“, buďme rádi, protože takto vzniká jedinečná káva.

Café Cult Espresso Siciliano

Více

Komerční sdělení

Máte rádi silnou kávu, která vás postaví na nohy? Doporučujeme Espresso Siciliano, nejsilnější káva z rodiny Café Cult. Café Cult Espresso Sicilliano je směsí kávy pro všechny, kdo to mají rádi opravdu silné. Tělo kávy tvoří především zrna z Jižní Ameriky, která jsou doplněna zemitou kávou z Asie, právě ta dodává výraznou sílu celé směsi. Silný buket je typickým znakem pro tuto temperamentní kávu. Silně pražená zrna nabízí velikou intenzitu, sílu a kořenitou chuť, kterou ocení především milovníci espressa.

Café Cult Pearls of Africa

Více

Komerční sdělení

V Keni naleznete raritní kávové zrna ve tvaru perel. V momentě, kdy se kávovníku nedostává dostatečné množství živin, v takzvané třešničce na konci každého keře doroste pouze jedno zrno, místo obvyklého množství zrn, kterému se říká perlové kávové zrno. Toto jedno zrno je silnější než klasická kávová zrna a taktéž s výraznějším aroma. Perlová zrna pro Café Cult Pearls of Africa pocházejí z regionu Kiundi a jsou ručně sklízena. Kvůli vzácnosti a nedostupnosti těchto výjimečných kávových zrn je dokáže správně upražit pouze opravdu zkušený mistr. Pokud se pražení povede, tak se můžete těšit na čokoládový nádech, který se rozvine do jemně kořenité chuti kávy z Keni.

Café Cult Višně Mandle Čokoláda

Více

Komerční sdělení

Pokud si váš šálek kávy chcete výrazně zpestřit, vyzkoušejte některou z deseti druhů ochucené kávy Café Cult, například s příchutí višeň, mandle a čokoláda. Před samotným pražením jsou zrna namočená ve speciálním sirupu a až po vyluhování se dál praží. Café Cult Višeň Mandle a Čokoláda je výběrem nejkvalitnější kávy z vyšších poloh, vše druhu arabica. Jsou pražena velice pomalu při nízkých teplotách přímo v místní pražírně v Hamburku. Káva od základu tvoří velice úchvatnou kreaci aromat a chutí. Perfektně spojuje chuť zralých višní s čokoládou a něžným dotekem mandlí společně s chutí doopravdy prémiové kávy. To vše vám připomene kvalitní pralinku a krásně vás pohltí.

Další články

Načítám