Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z udílení filmových a televizních cen, které proběhly tento víkend, si bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) neodnáší jen příjemné vzpomínky. Přestože si slavnostní večer Českého lva užívala a hýřila dobrou náladou, následný večírek pro ni skončil náhlou nevolností.

Bývalá první dáma na svém instagramovém profilu vysvětlila, co se přihodilo. „Ztratila jsem vědomí, poprvé v životě. Jako malá smrt,“ napsala herečka s tím, že za chvilkové bezvědomí mohl patrně vydýchaný vzduch, což není při takovém množství lidí, které se na 27. ročníku filmových cen sešlo, nic neobvyklého.

Manželka zesnulého prezidenta Václava Havla (†75) také veřejně poděkovala svým zachráncům, kteří se o ni postarali. „Děkuji neznámým lékařům za první pomoc a svým kamarádům. Žádné zranění, padala jsem prý elegantně,“ odlehčuje situaci Dagmar Havlová.

Svou zprávou uklidnila mnoho z těch, kteří se o bývalou první dámu strachovali. „Moc vám to slušelo, buďte na sebe opatrná,“ vzkazuje Havlové jedna z fanynek na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám