Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Badinková (45) potěší oko nejednoho muže. Scénář Ordinace v růžové zahradě totiž herečku postavil před pikantní úkol. Seriálová Alena Mázlová se totiž divákům ukáže nahá ve sprše. Vše je ale šikovně natočeno tak, že Badinková v rouše Evině tak docela nebyla...

Ještě předtím vdanou Alenu čeká noční romantika a pletky s kolegou Martinem v podání Pavla Řezníčka. Pocity viny se snaží smýt horkou sprchou. Kvůli tomuto natáčení musela Michaela Badinková odhodit šaty, stud i strach.

„Když jsme se s Pavlem Řezníčkem ve tmě, v noci šplhali do kopce na vyhlídku nad městem, měla jsem boty, které hodně podkluzovaly. Zpátky jsem měla běžet sama a mělo to působit dramaticky, dramatické to skutečně bylo, divím se, že jsem si nic neudělala,“ směje se při vzpomínce herečka.

Dublérku, kterou filmaři při natáčení nebezpečných scén zpravidla využívají, ale odmítla i pro natáčení „nahé“ scény ve sprše.

„Dublérku jsem neměla, je to šikovně natočené, takže nebyla potřeba. Sprchovala jsem se v ručníku, který ani není vidět,“ prozradila tajemství pikantní scény v Ordinaci Badinková. Na ukázku se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám