Hlavní obsah
Článek

Byla to romantika jako z pohádky. Ve druhé Česko Slovenské SuperStar tvořili nerozlučnou dvojici a zdálo se, že spolu snad už budou navždy. Milovník Jamajky a reggae Michal Šeps (16) a baculka Alžběta Kolečkářová (19) byli sice neobvyklý páreček, ale jejich láska diváky dojala. Tomu je však konec. Michal Šeps dal Alžbětě košem a už měsíc spolu dvojice nechodí.

Rastaman Michal měl spolu s Alžbětou, která natočila své debutové album To cítím, dorazit na velmi povedenou středeční párty české MTV, nejmladší televizní stanice ze stáje Novy. Avšak nedorazil a Alžběta na sobě neuměla nedat znát, že teď prochází smutným obdobím života. "Nerozešli se úplně dobře. Michal se teď nechce objevovat na akcích, kde bude i ona. Je ještě nevyzrálý, vždyť mu je šestnáct, zatímco Alžběta se již dívá do budoucnosti," konstatoval známý páru. Kolečkářová rozchod potvrdila, tvrdí však, že s expřítelem zůstává v přátelském kontaktu. To však náš zdroj vyvrací.

Ještě v červnu všechno přitom vypadalo jinak. Pár oznámil zasnoubení a zdálo se, že za chvilku snad budou na cestě i svišti. Jenže vzdálenost (Michal bydlí na vesnici u Trutnova, zatímco Alžběta v Napajedlech) a věkový rozdíl udělal své. Navíc zatímco Michal si vydělal alespoň na reklamě pro mobilního operátora, o Alžbětě, jež má hlas jako zvon, od konce soutěže není vůbec slyšet. Každý má narýsovanou kariéru jinak a i to mohla být příčina jejich rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám