Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Nikola (30) z Písku projde během deseti dnů ve Výměně manželek nejen změnou image, ale také se rozhodne jít s pravdou ven o tom, jak se k ní chová její partner Patrik (28).

Přesto, že pár spolu žije devět let a vychovává dvouletou dceru Leontýnku, jejich vztah je jako na horské dráze, a to je důvod, proč se do pořadu přihlásili. Patrik Nikolu prý neustále cepuje a nadává jí. Naopak druhý pár Nikol (24) a Andrej (28) bez sebe nedají ani ránu a potřebují si vyzkoušet, jestli bez sebe deset dní zvládnou. Jsou na sebe a syna Ondru (13 měsíců) hodně fixováni a prakticky se od sebe nehnou.

Andrej po pár dnech výměny nepřehlédne, že jeho náhradní manželka Nikola není psychicky vyrovnaná, a naopak působí vyřízeně, zdeptaně a má nervy na pokraji zhroucení. Později zjistí, že ji partner v minulosti fyzicky napadl a slovní přestřelky jsou u nich na denním pořádku. Produkce nakonec psychicky rozložené Nikole domluví schůzku s její babičkou. V ten moment Nikola neudrží slzy a rozhodne se své nejbližší se vším svěřit.

„Já se úplně bojím přijít domů. Babi, on mi před výměnou řekl, že by mě nejradši vyhodil z okna. Co mám dělat? Nemám kam jít s holkou,“ ptá se babičky zoufalá Nikola.

Podívejte se ve videoukázce na emotivní setkání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám