Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Minogue (55) je ikonou hudebního průmyslu už přes tři dekády, ale stále ví, jak rozparádit fanoušky. Dokonalou formu předvedla o víkendu na festivalu v brazilském São Paulu, kde vystupovala. Ještě před tím ale zapózovala v sexy outfitu a vyšpulila na odiv své dokonalé pozadí. Žhavým snímkem se na instagramovém profilu pochlubil fotograf Christian Vermaak.

Kylie randí s Paulem Solomonsem, s nímž se seznámila v únoru 2018. V dubnu téhož roku už potvrdili vztah. Po boku svého partnera zpěvačka jenom září. „Kdo říká, že po padesátce nemůžete zažít pořádnou romantiku? Speciálně pokud najdete svou pravou lásku. Jsem velmi šťastná a vděčná za to, co mám. Opravdu je o mě dobře postaráno,“ sdělila nedávno britskému serveru The Mirror.

Přestože z ní zamilovanost nadále jen prýští, střeží si Kylie své soukromí, jak jen to jde. „Když máte něco tak cenného, snažíte se o to dobře pečovat,“ svěřila magazínu Stella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám