Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by byl na obzoru nový hollywoodský pár? Ben Affleck (51) vyrazil na Kubu s herečkou  (31), s níž nedávno dotočil film Deep Water, a podle zdrojů časopisu People během výletu neskrývali vzájemnou náklonnost. Internet obletělo hned několik jejich společných fotografií, a i z těch je poznat, že si dovolenou nejspíš užili.

Ben Affleck a Ana de Armas na Kubě

Podle People to mezi nimi jiskřilo už při natáčení, které mimo jiné zahrnovalo erotické scény. „Určitě randí,“ sdělil zdroj časopisu.

Jejich společný film by měl jít do kin v listopadu letošního roku. Anu mohou znát fanoušci také například z filmů Blade Runner 2049, Na nože a těšit se na ni mohou i v roli Bond girl v Není čas zemřít. Premiéra poslední bondovky však byla kvůli koronaviru přesunuta na podzim.

Ani Affleck se nenudí. Herec, který v roce 2018 skončil potřetí v léčebně, právě dokončil promo k filmu Cesta zpátky. V dramatu ztvárnil trenéra, kterému se kvůli pití rozpadla rodina. Hlavní hrdina toho má s hercem tedy mnoho společného. I Affleck se nedávno rozpovídal o rozpadu svého manželství s herečkou Jennifer Garner.

S Garner má tři děti a rozešli se v roce 2015. Rozvod dovršili v roce 2018. „Rozvod mě v životě mrzí nejvíc,“ přiznal v rozhovoru pro The New York Times. Naposledy Affleck randil s producentkou Lindsay Shookus, rozešli se však v loňském roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám