Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jedinečné animační programy a parádní dětské parky přímo u hotelu, překrásná příroda pohoří Králického Sněžníku, čerstvý vzduch a kvalitní kuchyně. Wellness hotel Vista nabízí nejlepší rodinnou dovolenou pro rodiče i děti v Česku.

100% rodinný koncept

Za každého počasí je postaráno o všechny členy rodiny. Děti se promění v malé kouzelníky s vůněmi a vytvoří si vlastní esenci namíchanou ze stoprocentně přírodních éterických olejů, které posilují dětskou imunitu. Poznají a prozkoumají bylinkovou zahrádku víly Mateřídoušky ležící u hotelu a seznámí se s životem ve včelích úlech. Jedinečný rodinný wellness a spa koncept nadchne relaxující rodiče i dovádějící děti.

Pohodová rodinná dovolená na českých horách. Děti vědí, který rodinný hotel je nejlepší.

Dětské zážitkové parky přímo u hotelu

Naprosto luxusní je vzdálenost dětských zábavních parků a atrakcí od hotelu. Na čerstvém vzduchu čeká na děti oblíbený Mamutíkův vodní park, pískový svět, dětský lanáček, obří mamut se skluzavkou v chobotu nebo neskutečná jízda na nejdelší bobové dráze v Česku. To vše uprostřed krásné horské přírody.

Foto: dolnimorava.cz
Dětské zábavní parky Dolní Morava
Foto: dolnimorava.cz
Mamutí horská dráha Dolní Morava

5 dní nestačí

Pohodový rodinný pobyt v horském resortu Dolní Morava nabízí více, než budete schopni za týden stihnout. Přímo od hotelu vede čtyřsedačková lanovka, ze které můžete pohodlně seskočit téměř pod velkolepou Stezkou v oblacích.

Foto: dolnimorava.cz
Stezka v oblacích Dolní Morava
Foto: dolnimorava.cz
Rodinná dovolená horský resort Dolní Morava

Další články

Načítám