Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2003 Lucie Křížková (39) rozená Váchová už pomalu načíná pátý měsíc těhotenství, a tak není divu, že se již potýká s pořádnými trablemi. Nejenže již první tři měsíce pro ni bylo krušných, nyní má navíc často těžké návaly. "Je tu horko, je mi na omdlení," stěžovala si na Škole vaření s celebritami.

"Měla jsem v plánu otěhotnět, až dokončím školu. To, že jsem těhotná, jsem ale zjistila už týden před státnicemi, takže to bylo trochu s předstihem. O to víc jsem se ale snažila, protože vím, že později budu mít jiné starosti," říká Lucie.

"Říká se, že když je ze začátku ženě špatně, je to prý dobrá známka. Už sice nemám nevolnosti, ale nejsem ve své kůži. Jsem hodně unavená. Občas mám divné stavy. Postihne mě to hodněkrát za den, že mi není dobře. Někdy se mi chce omdlít. Cítím to jako těžkost. Dá se to ale překlenout," tvrdí Křížková, která je prý nyní k nesnesení.

"Jak se mnou cvičí hormony, bývám protivná. O to víc si manžela vážím a miluji ho za to, s jakou lehkostí to přechází," dodala Lucie v Chefparade Holešovice, která vařila v rámci akce Dětský čin roku 2011.

"Pár dnů už cítím pohyby. Když jsem to zažila poprvé, uronila jsem i slzičku. Až se dítě narodí, tak to s prací nebudu přehánět a užiju si mateřství. Rodičovský příspěvek mi ale vydrží tak na týden, nikdy jsem si totiž neplatila nemocenskou, takže pracovat budu muset," dodala sympatická těhulka, jež byla ve čtvrtek také hlavní hvězdou otevření nového outletu v pražské Kotvě.

Reklama

Další články

Načítám