Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roky o ní nebylo slyšet, než přišla nabídka na dost kontroverzní snímek Národní třída, jehož hrdinové si mimo jiné nebrali servítky co se vulgárního vyjadřování týče. Kateřina Janečková se tak po boku Hynka Čermáka vymanila z titulní role v seriálu Ošklivka Katka. A všimla si jí Česká filmová a televizní akademie, když byla za svůj výkon nominována na Českého lva.

"Víte, že je to tady v Rudolfinu první červený koberec, po kterém jdu? Na premiéře Národní třídy jsme ho neměli," byla už nominací a pozváním na slavnostní večer potěšena Janečková.

Outfit řešila s návrhářkou Petrou Pilařovou, od níž měla zelené dlouhé šaty. Se šperky už si starosti nedělala. "Ty náušnice mám už z pubertálních dob a prstýnek vyráběla maminka mého přítele," prozradila.

Pokud jde o další role, kde bychom ji mohli vidět, na obrazovce nebo na filmovém plátně, nic se nekoná. "Od Národní třídy jsem nedostala ani žádnou pozvánku na casting. Takže se věnuju divadlu a hereckým workshopům," upřesnila herečka.

Reklama

Další články

Načítám