Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi hluboké dekolty zvolilo na předávání cen Český lev více hereček. Patřila mezi ně také Alena Doláková, kterou si filmoví diváci budou pamatovat hlavně jako Holenu z pohádky Tři bratři. V Rudolfinu zastupovala televizní sérii Vodník, v níž si zahrála matku, která byla podezřelá z toho, že zabila své dítě.

Alena v růžových šatech s výstřihem až k pasu zaujala hned při příchodu do Rudolfina, kam dorazila mezi prvními. "Tenhle můj outfit je ze second handu, ne od nějaké drahé značky nebo návrháře," podporuje udržitelnost v módě herečka. "Udrží to planetu i prsa, a to je základ," dodala se smíchem a ujistila nás, že ňadra měla podlepená, takže nehrozilo, že by něco vypadlo.

Mimochodem, sytě růžová barva, kterou zrzky moc často nenosí, foyer i prostor před foto stěnou pořádně rozzářila. "Chtěla jsem změnu. Pořád nosím černou, modrou, zlatou nebo zelenou, tak jsem si řekla, že není důvod nezkusit něco jiného," mínila Alena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám