Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Němcová (52) se ukázala na křtu kalendáře Stock 2012 v nezvykle cudných šatech. Zajímalo nás, proč topmodelka kryla své vnady, když se ve stejné róbě Gucci letos v únoru při představení kolekce podzim zima 2011 jistá modelka chlubila dráždivým dekoltem až pod pubek.

„Nechtěla jsem se opakovat. Minulý rok jsem měla šaty s velkým výstřihem a kdybych se objevila v podobných, tak by mi to přišlo už dost nevhodné,“ prozradila nám Němcová. Modelčin osobní stylista Filip Vaněk nám prozradil, že šaty v hodnotě sto sedmdesáti tisíc vlastnoručně přešil, aby Pavlína působila kultivovanějším dojmem.

Nabízela se otázka, jestli se nesnaží Pavlína mírnit kvůli svému svému dvacetiletému synovi Alainovi. „Za odhalené fotky od něj dostávám vynadáno,“ směje se Němcová, která jedním dechem dodává: „To byl samozřejmě jen vtip. Popravdě můj syn se občas chlubí před kamarády, jakou má mámu a je na mě hrdý,“ vysvětluje Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám