Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) považuje Itálii za svůj druhý domov. Aby taky ne, když díky mnoha letem stráveným v Itálii mluví italsky jako rodilý mluvčí, má zde většinu svých přátel a dostává mnoho pracovních zakázek. Člověk by předpokládal, že kráska vystupující už jen pod příjmením Buffon, bude chtít vychovat ze svých dvou synů pravé Italy. Opak je ale pravdou. „My žijeme po česku i doma v Itálii. Prostě dodržujeme české zásady,“ nechala se slyšet Alena, která má s italským bránkářem Gianluigim Buffonem (33) syny Louise Thomase (4) a dvouletého Davida Lee (2).

Jak taková česká výchova v Itálii funguje v praxi. „V Itálii je například všechno časově posunuté. To ale neplatí pro naše děti. Kluci chodí spát dříve. Kromě toho slavíme třeba Mikuláše a dodržujeme spoustu vánočních tradic. Je to jiná výchova. Děti jsou vychovávané jinak,“ říká Šeredová, která právě z toho důvodu navštěvuje s rodinou Čechy s železnou pravidelností.

Zákon tvrdé ruky ale na svých dětech zásadně neuplatňuje. „Já jsem byla hodná holka, a tak jsem nebyla bita. Moji kluci jsou taky bezproblémoví, tak rákosku u nás doma nepoužíváme,“ říká.

Na návrat domů ale rozhodně nepomýšlí a pracovní projekty v Čechách také nerozjíždí. „Jako herečka nejsem závislá na kariéře. Pracovní věci moc neřeším. Starám se o mé role a film, který má vyjít. Mám manžela, který nemůže cestovat, a tak trávím raději čas s mým mužem, než s nějakým cizím hercem,“ rozpovídala se bývalá 1. vicemiss ČR 1998 na křtu kalendáře Stock 2012, na kterém zapózovala s pěti dalšími kráskami.

Reklama

Další články

Načítám