Hlavní obsah
Článek

Každý rok se s řadou dalších porotců snaží vybrat toho nejkrásnějšího muže u nás. Prezident soutěže Muž roku David Novotný velkolepě oslavil své kulaté narozeniny, kam pozval na 300 hostů. Při té příležitosti promluvil o soutěži, kterou bere jako vlastní dítě.

„Já jsem velmi rád, že Muž roku se dostává nahoru, že čím dál víc roste, to mě moc těší. Je to pro mě miminko, začínal jsem před 21 lety, dnes kluci mají úspěchy na mezinárodních soutěžích a je to skvělé,“ řekl David Novotný, kterému přišla do pražského Divadla U Hasičů gratulovat spousta známých tváří.

Letošní ročník soutěže má před sebou ještě poslední casting, který proběhne 21. března, ale mezi kluky, kteří už se před porotu dostavili, jsou prý finalisti. „Přiznám se, že už tam pár kluků mám vybraných. Ještě samozřejmě záleží na tom třetím castingu, ale už tam je pár finalistů,“ prozradil David s tím, že kdyby podobná soutěž existovala před lety, tak by se do ní klidně sám přihlásil.

„Já si myslím, že bych do toho šel, proč ne, myslím si, že zkusit se má všechno. Klukům se otevírají dveře do světa šoubyznysu, modelingu, můžou si zahrát i ve filmech, takže já bych do toho šel,“ dodal prezident soutěže a čerstvý čtyřicátník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám