Hlavní obsah
Článek

Mladší syn Britney Spears (42) a Kevina Federlina Jayden se na Instagramu celkem rozpovídal. Teprve třináctiletý chlapec v úterý v živém vysílání odhalil i několik rodinných tajemství.

Když se ho sledující ptali na dědečka, který je opatrovníkem Britney, odpověděl pouze: „Je to velkej hajzl, ať klidně chcípne.“ Jamie Spears byl zpěvaččiným opatrovníkem 10 let, než se v září ze zdravotních důvodů role vzdal a přenechal ji manažerce Britney Jodi Montgomery. V lednu se údajně povinností chopil znovu.

To ale nebylo všechno, co Jayden na svou rodinu prozradil. Fanouškům oznámil, že jim řekne celou pravdu o své matce, až dosáhne pěti tisíc sledujících. Ještě předtím ale stihl prozradit, že když se naposledy zeptal matky, proč nevydává žádnou muziku, odpověděla mu: „Nevím, broučku, možná s tím skončím.“

Chlapcovy rozmluvy na internetu mu naštěstí zatrhl jeho otec Kevin, chlapcův účet už není veřejný a dalšího živáku se sledující asi jen tak nedočkají. Britney synovy průpovídky zatím veřejně nekomentovala.

V loňském roce Us Weekly informoval, že se Jamie Spears dostal do potyčky se starším vnukem Seanem Prestonem (14). Ten se prý před dědečkem zamkl v pokoji a celý incident jím otřásl. Vše vyústilo zákazem přiblížení k vnukům na tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám