Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) si popovídala se starší sestrou Kourtney pro její blog Poosh. Ve video rozhovoru sestry načaly i téma kojení. Khloé přiznala, že s ním měla po narození dcery True (1) velké problémy.

„Šla jsem za Kim, protože jsem věděla, že Kylie nebude kojit,“ práskla na nejmladší sestru z klanu, Kylie Jenner (26). Ta prý zvolila pro dcerku Stormi (2) umělou stravu, která se nakonec osvědčila i Khloé.

„Byla to její volba, ale našla stravu s velmi kvalitním složením. True měla problémy se zažíváním, takže pomohla i jí. Khloé si prý vyčítala, že nemůže kojit, ale její doktorka ji ujistila, že se to bohužel občas stává. „Cítila jsem se hned mnohem lépe, lidé vás často automaticky odsuzují, že se dostatečně nesnažíte,“ přiznala.

Ačkoliv svobodné maminky Khloé a Kylie tedy nepatří k propagátorkám kojení, mají se svými roztomilými dcerkami velmi silná pouta. Khloé má dceru s basketbalistou Tristanem Thompsonem, s nímž ukončila vztah kvůli jeho záletům. I Kylie se loni rozešla s otcem dcery, Travisem Scottem. Stormi ale nadále vychovávají společně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám