Hlavní obsah
Článek

Na svatbu Kita Haringtona a Rose Leslie se sjela značná část hvězd seriálu Hra o trůny, v němž oba snoubenci účinkovali. Nechyběli Peter Dinklage, Emilia Clarke, Maisie Williams nebo Sophie Turner (28). Ta se k červnu 2018, kdy veselka v Irsku proběhla, vrátila v rozhovoru pro módní magazín Elle.

V tom kriticky uvedla, že outfit, který na svatbu přátel zvolila, byl naprostým módním přešlapem. Řeč byla o kombinaci delšího červeného saka, černých minišatů na tělo a černých kozaček nad kolena.

„Tohoto outfitu budu navždycky litovat. Byl jeden z nejhorších, které jsem kdy oblékla. Šlo o mimořádnou situaci, protože dvoje klasické šaty, které jsem si na akci předvybrala, mi neseděly. Byla to katastrofa,“ míní herečka, která tím zkritizovala sama sebe, výsledný komplet byl její vlastní invencí, služeb stylisty tehdy nevyužila.

Harington a Leslie si řekli své „ano“ na hradě Aberdeen’s Wardhill ve Skotsku. Aby se svatby mohli zúčastnit všichni pozvaní kolegové ze Hry o trůny, požádal ženich produkci o krátké přerušení natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám