Hlavní obsah
Článek

Fanoušci na ní milují nejen její hlas, díky kterému se jí přezdívá česká Edith Piaf. Zpěvačka Radka Fišarová (46) jeviště pravidelně rozzáří i svým úsměvem. V obnovené premiéře muzikálu Kat Mydlář, který se vrátí na prkna, bude oslňovat ale také svým dekoltem.

Ten zpěvačka předvedla už na jedné ze zkoušek kostýmů. Premiéra se ale bude konat až v době, kdy se uvolní omezení proti šíření koronaviru.

„V původní verzi Kata Mydláře jsem hrála Dorotku, nyní si zahraji potvoru Žofii. Na sobě mám kostým po mé kolegyni Olince Lounové, který upravíme. Na roli Žofie se moc těším,“ pochlubila se před časem Radka Fišarová, která má odjakživa velmi štíhlou figuru, šaty se na ní tak po stejně útlé zpěvačce nemusely takřka upravovat.

„Měla jsem docela dlouho problém vůbec něco nabrat, takže mě diety netrápí a jestli mám někde nějaký faldík, tak ho mám fakt ráda, protože mě to stálo hodně práce, abych vůbec nějaký měla,“ řekla nedávno Radka, která na jevišti zazáří hned v několika kostýmech. Ve fialových kratších šatech dokonce předvede napěchovaný dekolt, ze kterého budou diváci rozhodně paf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám