Hlavní obsah
Článek

Otazníky nad tímto záhadným svazkem neberou konce. Když se Kim Kardashian (43) a Kris Humphries (26) letos v létě brali, slibovali si lásku do konce života. Honosnou svatbu tehdy sledoval téměř celý svět. To ovšem nikdo netušil, že se po neuvěřitelných 72 dnech budou chtít rozvádět a začnou na sebe házet špínu. Nejenže mamonem zastíněná Kim hodlá Krise žalovat, teď dokonce tvrdí, že je homosexuál.

Jak píše časopis Star, Kim věří, že je Kris gay, protože se jí odmítl dotknout na svatební cestě. Navíc tvrdí, že její sestra Khloe viděla věci, které dokazují, že je známý basketbalista homosexuál.

Kim je sice velmi atraktivní žena, ale možná zrovna Kris neměl na líbankách náladu na intimnosti. A pokud někdo sledoval jejich svatbu, nemohl si jistě nevšimnout, jak Khloe s Krisem laškovala, proto není žádným překvapením, že na něj teď hází špínu.

Představitel Jamese Bonda herec Daniel Craig, se navíc na adresu sester Kardashianových nechal slyšet, že jsou to totální idiotky, které si nechrání své soukromí a poté nesmyslně naříkají, že se o ně zajímá celý svět. Buď je Kim profesionální lhářka nebo se stala obětí nešťastné shody okolností.

Reklama

Další články

Načítám