Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Katy Perry oznámila ve středu těhotenství. Radostnou novinku sdílela na sociálních sítích i herečka Melissa Benoist (31) alias Supergirl ze stejnojmenného seriálu. Pochlubila se fotkou s manželem Chrisem Woodem a jejich psími mazlíčky, na níž drží modrý mini svetřík. „Brzy se rozrosteme o jedno nepsí miminko,“ zažertovala v popisku.

Na dalším černobílém snímku objímá Wooda ve vycpané košili. „Fotka je vtip, ale jinak je to pravda,“ připsal ke stejnému snímku budoucí tatínek na svém profilu. Pár oznámil těhotenství šest měsíců po svatbě.

Hvězda Upířích deníků poklekla před svou vyvolenou v únoru loňského roku. V oblíbeném seriálu skvěle ztvárnil psychopata Kaie Parkera. S Melissou se seznámil při natáčení Supergirl.

Benoist v listopadu loňského roku detailně popsala domácí násilí, které zažila ve vztahu s nejmenovaným bývalým partnerem. Hrůzný příběh, který vyvrcholil roztrženou rohovkou a zlomeným nosem, její fanoušky velmi šokoval. Odnesla si z něj trauma, s nímž se nyní snaží vypořádat.

Reklama

Další články

Načítám