Hlavní obsah
Článek

Berenika si mateřství užívá a velmi oceňuje, jaký je Kryštof skvělý partner, a především tatínek. Tomu teď vysekla obrovskou poklonu.

„Muž a dítě. Už několikrát jsem se setkala s tím, že na mě někdo spiklenecky mrkal se slovy: Ono to miminko teď stejně toho chlapa nepotřebuje, stačíš mu ty a prso. Dobře, chápu. Ale toho chlapa potřebuju já! A tímto se skláním před všema holkama, který v tom jsou samy. A samy myslím bez muže. Protože ani máma, ani kámošky s váma a vaším dítětem nejsou a nebudou intenzivně 24/7. Když už ne fyzicky, tak psychicky,“ nechala se na Instagramu slyšet Berenika.

Berenika Kohoutová pár týdnů před porodem vyrazila do společnosti.

„Tleskám nám všem, holky. Moje máma nosila lyže sobě, mně i ségře, když jsme byly na horách. Dávala nám kola na zahrádku auta, když jsme jely na prázdniny. Nosila nákupy. Poličky nevrtala. Poličky prostě nebyly přivrtaný,“ vzpomínala na dětství bez táty herečka.

„A já jsem vděčná, že mam po svým boku někoho, kdo vyveze ten kočár i po horách a lesích a já se můžu jen dívat. Někoho, kdo mi v noci po kojení nabídne, že bude s naším dítětem chodit, když dítě nespí. Někoho, kdo mi okomentuje každou fotku v mini oblečku srdíčkem. I když jich je třistapadesát za den. Někoho, s kým se vystřídám při vaření večeře,“ rozněžnila se herečka a pochválila partnera.

„Není to samozřejmost. A já jsem teď navíc občas dost nesnesitelná. Šestinedělí je supr! Takže díky, Kryštofe. Doufám, že budeme lámat ty skály spolu ještě hodně dlouho,“ pochválila svého partnera herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám