Hlavní obsah
Článek

V listopadu, tři dny po prohraném zápasu s Attilou Véghem, podstoupil český terminátor Karlos Vémola (38) plánovanou operaci ramene. Přesto, že z nemocnice odešel chvíli po zákroku, jeho tělo potřebovalo odpočinek, a tak musel na chvíli ve svém striktním a náročném režimu polevit. Nyní se vrací do původní formy.

„Začala plná příprava. Od doktora mám zelenou. Jdu do plné přípravy, co se týká sparingu, kondiční přípravy a tak dále,“ svěřil nám MMA zápasník, který momentálně pobývá v Londýně.

Nejednoho překvapilo, když zuřivý terminátor prozradil, že připravuje talk show, kterou bude dokonce moderovat. Že by zkoušel prorazit v novém oboru? „To právě vůbec ne. Lidi si myslí, že zkouším moderátorskou roli. Já si myslím, že toho mám ještě hodně před sebou v kleci, ač si to možná někteří nemyslí, já vím, že jo. Tohle není nějaký můj plán B,“ vysvětluje Vémola.

V ringu je za drsňáka, ale jak se zdá, za touto maskou se skrývá i člověk, který rád pomůže ostatním. To je také jeden z důvodů proč show, do které zve své kolegy a kamarády sportovce, vznikla. „Mám skvělou šanci vytvořit příležitost sportovcům, kterou jsem já nikdy neměl. Je tady plno sportovců, které nikdo nezná. Máme tady olympijské vítěze, které znají všichni a máme tady plno paralympijských vítězů, které nezná nikdo,“ dodal na závěr Karlos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám