Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně vážně varování, aby lidé během období, kdy se šíří v různých zemích onemocnění koronavirem, nebere houslistka Markéta Muzikářová. Zemi, kterou na exotickou dovolenou zvolila, sice nemoc podle dostupných informací ještě nezásáhla, ovšem rizikové je už cestování letadlem. "Risknu to, masku s respirátorem máme," svěřila.

"Vyšlo mi, že mám dva týdny pauzu a nekoncertuji s naší skupinou INFLANGRANTI, takže jsme se s manželem rozhodovali trochu na poslední chvíli, kam vyrazit. Nakonec padla volba na Kubu. Koupili jsme letenky a v neděli odlétáme," vyprávěla nám.

Bude to prý dobrodružná cesta, protože nevyužijí služeb žádné cestovní kanceláře. "Půjčíme si auto a chceme projet ta nejzajímavější místa. Přiznám se tedy, že programem poznávacího zájezdu jedné cestovky jsme se trochu inspirovali. Něco ale vynecháme, protože bych se chtěla trochu i poválet na pláži," upřesnila Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám