Hlavní obsah
Článek

Úřadující Miss Global Karolína Kokešová (28) si vítězstvím na světové soutěži krásy Miss Global splnila sen, jaký má snad každá malá holčička. Která dívka také v dětství nesnila o tom stát se princeznou? Kokešová však svou cestu za korunkou vzala trochu oklikou.

Jako malá byla spíše sportovní typ, trávila čas na hřišti a s kluky a až časem v sobě objevila křehkou dívku a lásku k módě.

"Jako malá holka jsem si rozuměla spíš s klukama a hrála závodně basket. Byla to moje vášeň. Časem se ale ledy prolomily a stala se ze mě slečna. Mě samotnou objevil modelingový scout na ulici a v podstatě mě k téhle cestě navedl a já si v tom později našla vášeň novou," vysvětluje Karolína, která na České Miss skončila na třetím místě a jako vítězku ji zvolili televizní diváci.

Miss Global Karolína Kokešová

"Na modelingu mě baví, že pokaždé můžete být někým jiným – jednou sexy vamp girl, podruhé něžnou vílou. Potkáte se se spoustou zajímavých lidí, procestujete kus světa. Naučíte se cizí jazyk. Osamostatníte se. Dalo mi to hrozně moc a za nic bych to nevyměnila. Takže za mě to každé holčičce vřele doporučuji," nechala se slyšet Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám