Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přicházejícím jarem se rozhodla pro radikální změnu. Alžbeta Bartošová (28) vyrazila ke kadeřníkovi a zbavila se svým dlouhých loken, které roky nosila. Muzikálová zpěvačka se ale nenechala ostříhat jen tak a darovala vlasy potřebným.

„Už jsem byla unavená z dlouhých vlasů, asi to zná hodně žen, které už dlouho neměly žádnou změnu, že mají potřebu to napravit,“ řekla Alžbeta v Divadle Broadway, kde zkoušela, ještě před uzavřením divadel, muzikál Kat Mydlář.

Půvabná brunetka také prozradila, komu své vlasy darovala. „Vím, že spousta holek by chtěla mít tak dlouhé vlasy a nikdy jim nenarostou, tak jsem si řekla, že se musí ještě dále využít. Vlasy jsem darovala jedné paní, která vyrábí paruky pro lidi postižené rakovinou,“ uvedla Betka, která je s novým vzhledem spokojená. „Nějakou chvilku si tohle delší mikádo nechám a pak zase budou růst a třeba za pár let mé vlasy opět poputují na výrobu další paruky,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám