Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Kellan Lutz oznámil, že s manželkou Brittany čekají dítě, byli oba štěstím bez sebe. Bohužel, krátce nato herec i jeho žena zveřejnili zprávu, že o dítě v šestém měsíci těhotenství přišli. Čekali holčičku.

„Holčičko moje, bylo mi ctí a potěšením být posledních šest měsíců tvou mámou. Dělala jsem, co jsem mohla, a byla radost sledovat tvůj malý obličej na obrazovce a cítit, jak kopeš. Nevím, proč to dopadlo takto, ale část mě cítí klid z toho, že nikdy nepocítíš bolest nebo pocit zlomeného srdce. Jsi teď v rukou Ježíšových a jednou se setkáme. Než tě uvidím v nebi...máma tě moc miluje,“ napsala Brittany na sociální síti.

O tom, co se stalo, dle svých slov není připravená mluvit, s fanoušky ale kontakt nepřerušila. „Někdy je tou nejstatečnější věcí vstát z postele, obléct se a rozhodnout se žít svůj život. Ne kvůli sobě, ale kvůli nám všem,“ uvedla.

Její manžel jí zase veřejně vysekl poklonu za to, jak situaci posledních měsíců zvládla, a při tom uvedl, že o rodinu se budou pokoušet dál.

Kellan Lutz se proslavil rolí Emmetta Cullena v sáze Stmívání. Zahrál si také například ve filmech Expendables: Postradatelní 3 nebo Herkules: Zrození legendy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám