Hlavní obsah
Článek

Bella Hadid (27) letos okouzlila na nejedné módní přehlídce. Během týdnů módy byla na roztrhání a téměř denně oslňovala na přehlídkových molech v nejrůznějších kreacích. V některých byla však víc sexy, a tím pádem poutala víc pozornosti.

Tak tomu bylo například na přehlídce Vivienne Westwood v Paříži, kde předvedla neobvyklé svatební šaty s průsvitným vrškem. V těch také kompletně vyniklo její poprsí. Hluboko do výstřihu měla téhož večera i v jiném modelu z černého latexu. Neméně poutal pozornost věnec z česneku, který šaty doplňoval.

Během přehlídky Muglerovy nejnovější kolekce v Paříži zase ukázala obtažené křivky v modelu černé a tělové barvy. Pro změnu trochu víc odhalila poprsí v kombinéze značky Missoni v Miláně.

Než město musela opustit kvůli panice z koronaviru, předvedla se i během přehlídky značky Hugo Boss, kam vynesla zdánlivě nudný model. Excelovala také na show Versace v sexy minišatech, které lichotily její figuře. Za rajcovní královničku byla pro změnu na přehlídce Moschino. Jak to slavné modelce letos během týdnů módy seklo, se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám