Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Soukromé vířivky jsou stále populárnější. Co by měla správná vířivka umět a proč patří ty kanadské k těm nejlepším? Na tyto otázky odpovídá paní Hofmanová z rodinné firmy Vířivky levně s.r.o., která se na vířivky specializuje již 12 let a nově se rozhodla rozšířit sortiment o ty nejkvalitnější vířivky, které na trhu mohou být. Na trh přichází s novou značkou IQ spa, která je synonymem kvality, komfortu a inteligence. "Snažili jsme se vytvořit kvalitní a pohodlnou řadu vířivek, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a které budou ozdobou každého rodinného domu či wellness.”

Jak poznáme kvalitní materiál a komponenty?

Foto: Vířivky levně s.r.o.
Více

Foto: Vířivky levně s.r.o.

Komerční sdělení

Kvalitní vířivku poznáte již na první pohled podle zpracování a použitých materiálů. Na výrobu vířivek IQ spa jsou použity akryly značky Aristech Acrylics®, která je symbolem kvalitních akrylových listů pro vířivkový průmysl již téměř 50 let. O spolehlivosti rozhodují dále použité komponenty. Nové vířivky značky IQ spa jsou vybaveny pouze kanadskými komponenty značky GECKO. Společnost Gecko již 25 let navrhuje a vyrábí intuitivní kontrolní systémy a výkonná čerpadla pro vířivky. Takto vybavené vířivky jsou pak zárukou nejen elegance, ale především i dlouhé životnosti.

Jaký je trend pro výběr v roce 2020?

Foto: Vířivky levně s.r.o.
Více

Foto: Vířivky levně s.r.o.

Komerční sdělení

Velmi důležité je pohodlí vířivek pro váš maximální odpočinek. Ten vám u IQ spa zajistí ergonomicky tvarovaná lehátka. Barevnou variantu zvolte s ohledem na koncept místa, kde bude vířivka usazena. Dostupné jsou vířivky v mnoha barevných možnostech. Módním trendem jsou poslední roky hranaté vířivky, které dotváří minimalistické stavby rodinných domů.

Co vše umí TOP vířivky?

Foto: Vířivky levně s.r.o.
Více

Foto: Vířivky levně s.r.o.

Komerční sdělení

Technologické zpracování vířivek je dnes na vysoké úrovni. U kanadských vířivek jsou používány tiché a energeticky úsporné oběhové systémy. „Poskytujeme exkluzivní mechanismus pro úplné vypuštění potrubí, se kterým svoji vířivku snadno zazimujete nebo automatický protizámrazový systém, se kterým vířivku můžete používat celoročně bez jakýchkoli obav. Systém automatického úniku vzduchu Vám zase zaručí, že se vířivka nikdy nezavzdušní.“ Uvádí paní Hofmanová výčet předností značky IQ spa. Samozřejmostí je automatický systém ochrany proti nedostatku vody nebo automatický přepěťový ochranný systém.

Kde je možné si vířivky pořídit?

Foto: Vířivky levně s.r.o.
Více

Foto: Vířivky levně s.r.o.

Komerční sdělení

Pro nákup vířivek můžete využít eshop nebo zvolit osobní návštěvu showroomu. Vybírejte showroom s širokým výběrem a s vlastními sklady. Sebekrásnějsí fotografie nedokáží nahradit možnost si vířivku prohlédnout na vlastní oči, vše si osahat a nejlépe i vyzkoušet. Toto potvrzuje i paní Hofmanová, která dodává: „Proto jsou vířivky na našem showroomu vystavené v mnoha barevných variantách. Pyšníme se skladem vždy kolem 150 kusů vířivek, tudíž není nutné čekat dlouhé měsíce na jejich výrobu a dovoz.” Prohlédnout luxusnější a precizně zpracované kanadské vířivky si můžete na www.iqspa.cz. Zajímavý poměr kvality a ceny s opravdu širokým výběrem naleznete na eshopu www.virivkylevne.cz.

Další články

Načítám