Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvu Plesu v Rudolfinu pojala Barbora Strýcová částečně jako oslavu tenisového úspěchu v Dauhá, kde svou sbírku deblových trofejí zaokrouhlila na třicet. Jelikož se v Česku objevila pouze na pár hodin, neměla příliš mnoho času na přípravy.

„Celou noc jsem nespala, a tak jsem unavená. Lidi mě ale naštěstí udělali hezkou. Jsem dnes taková princezna,“ komentovala svůj vzhled Barbora.

Tenistku její stylista Honza Pokorný oblékl do korzetových šatů s nabíranou sukní Dolce & Gabbana. Bářin partner Petr Matějček, který byl šéfredaktorem magazínu Elle a nyní povede magazín Esquire, se jako stylista tentokrát nemusel realizovat.

Přesto ale tenistka od svého přítele přijímá rady v oblékání. „Je to pro mě jednodušší. Můžu to s ním konzultovat a dokáže mně poradit,“ říká sympatická brunetka.

Ples v Rudolfinu byl první akcí tohoto typu, který Strýcová a Matějček navštívili. Během našeho rozhovoru si tedy sportovkyně nebyla jistá, jestli se dostaví na taneční parket. Následně se ukázalo, že to páru šlo při tanci výborně.

Přítomnost Báry Strýcové na Plese v Rudolfinu měla ještě hlubší smysl. Tenistka věnovala do dražby pro dobrou věc svou raketu. „Přišla jsem podpořit dobrou věc. S tenisovou raketou jsem hrála ve Wimbledonu finále čtyřhry a tamtéž jsem hrála se Serenou Williamsovou. Raketa mi pomohla k úžasným zážitkům, a proto bych ji chtěla předat dál a pomoct,“ říká Barbora Strýcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám