Hlavní obsah
Článek

Na Plese v Rudolfinu byla Barbara Nesvadbová (49) nepřehlédnutelná. Nebylo to ani tím, že byla usazena na čestném místě u tanečního parketu, ani tím, že plnila příjemné povinnosti spojené s charitativním přesahem akce, spisovatelce to v sobotu večer prostě slušelo.

Nesvadbové pro tento večer vytvořila róbu už tradičně její dvorní návrhářka Taťána Kovaříková, která na akci rovněž dorazila, a to s manželem. „Šaty mi šila Táňa na tělo, tak jak jinak bych se mohla cítit než fantasticky,“ říká Barbara, která model z metalického materiálu s výrazným výstřihem doplnila zářivými šperky.

Báře nedělal společnost její současný partner, garde jí dělali hned tři muži, klavírní virtuos Ivo Kahánek, cestovatel Štěpán Rusňák a podnikatel Filip Dušek.

Organizátoři plesu letos poprvé spolupracovali s Bářiným Nadačním fondem Be Charity. Ten pomáhá handicapovaným dětem, mezi jinými i těm s nemocí motýlích křídel. „Nadace Be Charity použije veškeré utržené prostředky na rehabilitace těžce nemocných dětí a dětí po úrazech. Jejich případy velmi dobře osobně znám a vím, že každičká koruna se počítá,“ dodává Bára Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám