Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdné regály v obchodech, vykoupené roušky i antibakteriální gely, to je panika kolem koronaviru. U některých lidí vede strach z nákazy virového onemocnění ještě dál. Na vlastní kůži se s tím setkal zpěvák a podnikatel Domenico Martucci (47).

Toho totiž kvůli tomu, že je Ital, odmítli obsloužit v restauraci. „Po rezervaci v restauraci za mnou přišel majitel a omluvil se mi, že moje národnost může způsobit ostatním klientům paniku,“ svěřil se bývalý přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) na sociální síti. Martucci, který pochází z italského města Peschici, nechtěl dělat na místě žádné pozdvižení.

„Samozřejmě jsem nechtěl zapůsobit žádný problém a odešel jsem,“ svěřil se zpěvák s varoval před zbytečnou panikou. „Dejte si pozor, protože kvůli výrokům italské vlády dostala ekonomika obrovskou ránu a šla úplně dolů. Vyvolala obrovskou paniku, i když z 60 miliónů obyvatel je minimum nakažených,“ dodal Martucci, po kterém fanoušci chtějí jméno restaurace, kde se k němu tímto způsobem zachovali.

Reklama

Další články

Načítám