Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koronavirus sice děsí celý svět a objevil se už i v Česku, ale protože jsme národ vtipálků, vznikla už na téma viru celá řada kreslených i jiných fórků, které kolují po internetu.

Trošku odlehčit vážnou situaci se pokusili i zpěváci z muzikálu Kat Mydlář. Daniel Hůlka (55), Bohuš Matuš (50) a Marian Vojtko (51) si na kostýmové zkoušce nasadili roušky, které použili jako módní doplněk. Snaží se tak udržovat od šířící se paniky zdravý nadhled.

„Pan režisér na nás strašně během zkoušek řve, prská a soptí. Tak proto jsme si pořídili tyto roušky. Je to naše jediná ochrana na zkouškách,“ prásknul nám Marian Vojtko.

Popravdě si však představitelé titulní role Kata Mydláře vypůjčili tyto roušky z představení Kvítek mandragory, kde jsou skutečně doplňkem kostýmů.

„Doufáme, že se situace do premiéry Kata Mydláře uklidní, a že třeba nebudeme muset v rouškách hrát,“ dodal závěrem s úsměvem sobě vlastním Vojtko. Obnovená premiéra muzikálu Kat Mydlář se uskuteční 2. dubna v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám