Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shannen Doherty (53) svádí boj s rakovinou ve čtvrtém stádiu a v sobotu o sobě dala vědět sledujícím na Instagramu. Prozradila jim, že se vrátila ke cvičení. Na svém profilu sdílela selfie s kamarádkami Anne Marie Kortright (37) a osobní trenérkou Kirou Stokes (45).

„Po roce plném stresu kvůli rakovině jsem zpátky. Pečuji o sebe každý den. Není to vždy jednoduché. Jsou dny, kdy jsem v depresi a líná, ale s pomocí přátel to překonám,“ přiznala.

Vzdala hold Kortright, že s ní chodí na procházky a naučila ji nový způsob vaření. Stokes pak poděkovala za její intenzivní tréninky. „Byl to produktivní týden. Cítím se lépe,“ shrnula své snažení herečka.

Je to pět let, co byla Shannen poprvé diagnostikována rakovina. Po absolvování chemoterapií a mastektomie v dubnu 2017 oznámila, že je její nemoc v klidovém stádiu. O rok později se však bohužel vrátila v plné síle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám