Hlavní obsah
Článek

Stav britského zpěváka George Michaela (†53), který byl minulý týden ve Vídni hospitalizován s těžkým zápalem plic, se stále zlepšuje. Podle deníku The Sun to ve čtvrtek oznámili jeho ošetřující lékaři Gottfried Locker and Christoph Zielinski.

Doktoři doplnili, že George nemá žádné další zdravotní problémy. Média totiž spekulovala o tom, že muzikantovo tělo nedokáže s infekcí bojovat, protože má sníženou imunitu kvůli nemoci AIDS.

„Poslední vývoj v případu pana Michaela, který se vyvinul z těžké pneumokokové infekce, vyžadoval intenzivní péči kvůli své závažnosti a rozsahu,“ informovali lékaři. Britská média o víkendu napsala, že zpěvákovi šlo o život. Georgův stav byl prý kritický a k jeho lůžku se sjela celá rodina, současný i bývalý partner.

„Jsme šťastní, že můžeme oznámit, že se stav pana Michaela stále zlepšuje, příznaky zápalu plic úchvatným způsobem ustupují,“ uvedli.

„Pan Michael dostává přesně tu samou lékařskou péči, jakou by v Rakousku dostal každý jiný pacient s touto chorobou,“ doplnili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám