Hlavní obsah
Článek

Největší virtuální mobilní operátor SAZKAmobil slaví 6 let na trhu. Ke svým narozeninám naděluje nejlevnější data a zbrusu nové tarify pro všechny do 500 korun a bez závazků.

Šťastné tarify nové generace

Máte rádi své výdaje pod kontrolou? SAZKAmobil 17. 2. spouští novou generaci mobilních tarifů, ze které si určitě vybere každý. V nabídce je jak základní tarif s volnými minutami a SMS za 99 Kč, tak třeba i tarif pro náročné s pořádnou porcí minut i dat za 499 Kč.

SAZKAmobil totiž ví, že ne všichni využijí naplno neomezené služby, takže nemá cenu zbytečně přeplácet za služby, které někteří zákazníci nevyužijí. Své tarify si navíc můžete sestavit na míru a dle libosti dokupovat data i minuty. Nemusíte být mladý, student nebo senior, ceny platí pro všechny bez rozdílu a všechny tarify jsou bez závazku.

K SAZKAmobilu pohodlně a bez pokut 

Přejít k SAZKAmobilu nikdy nebylo jednodušší. Od 1. dubna můžete díky novému zákonu odejít od ostatních operátorů na SAZKAmobil tarify bez pokut. Proces přenosu čísla bude navíc ještě rychlejší a jednodušší.

Extra porce dat 

Neomezujte se v surfování nebo přípojením jen na Wi-fi. Jen u SAZKAmobilu si budete moct od 17.3.2020  pořídit nadupaný balíček 30 GB dat. Internet v mobilu tak můžete mít za nejnižší cenu, 1 GB vás vyjde na necelých 26 Kč.

Více informací se dozvíte na zbrusu nových stránkách www.sazkamobil.cz.

Další články

Načítám