Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská glamour modelka Emily Scott (28), jež dostává nejčastěji zakázky na focení spodního prádla a plavek, byla až do pondělka soutěžící v britské reality show I’m a Celebrity... Get Me Out of Here. Přestože se diváci s oblibou kochali jejími vnadami, nakonec byla modelka, která začala díky reality show prožívat románek s dalším z účastníků Markem Wrightem (24), nakonec dostala nejméně hlasů a soutěž musela opustit.

Emily však již nyní prohlašuje, že s Markem, jenž se proslavil jako jeden z hlavních účinkujících v další reality show The Only Way Is Essex, by ráda i po skončení soutěže navázala bližší kontakt. Její vyhazov však přišel zrovna ve chvíli, kdy se jejich vzájemná náklonnost začala otevřeně projevovat. Emily však plánuje, že se po Markově vyřazení vydá zpět do Velké Británie a prvním místem její zastávky bude právě Essex, kde Mark bydlí.

„Mark mě opravdu přitahuje. Užili jsme si spolu hodně zábavy a trochu jsme flirtovali, kdo ví, jak to dopadne,“ říká opatrně Emily, ale vzápětí dodává: „Těším se na setkání s ním, rozhodně přijedu do Essexu, nemůžu se dočkat. Žila jsem ve Velké Británii tři roky, ale v Essexu jsem nikdy nebyla. Požádala jsem ho, aby mi to tam ukázal. Doufám, že mi bude dělat průvodce!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám