Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V televizní show MasterChef Česko 2020 bodoval v roli kuchaře. Ve skutečnosti je ale Pavel Berky dávno etablovaným módním návrhářem.

I když se může zdát, že největší nervy prožívá sympatický mladík v televizním studiu, je pravdou, že aktuálně ho čeká výzva v jeho původním oboru. Již za několik týdnů proběhne v Pražské křižovatce módní akce Life Is Fashion, během které Berky představí svou aktuální tvorbu společně s devatenácti dalšími návrháři.

Pavel Berky by měl být společně s kolegyní Lucií Markovou vrcholem módní události. „Pavel Berky je známý československý návrhář, kterému se podařilo posbírat řadu úspěchů. Mezi jeho ikonické kousky patří například větrovka z armádní padákoviny. Pavlovou velkou vášní je kromě módy také vaření, což momentálně dokazuje v soutěži MasterChef Česko, můžete se proto těšit i na malé překvapení, které si pro nás chystá,“ dodává Pavlína Dvořáková.

Nadaný návrhář v kuchařské soutěži postoupil ze základního výběru přímo do top 16. S novou zkušeností nabrala nový směr i jeho tvorba. Berky se inspiroval kuchyňským prostředím a přišel s řadou designových zástěr či ubrusů. Velkým hitem byla už na podzim jeho limitovaná kolekce šatů Upgrade KNPB, kterou vytvořil se stávající vítězkou MasterChef Česko Kristínou Nemčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám