Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Miss Velké Británie Jen Atkin za sebou má příběh jako z filmu. Poté, co ji kvůli váze 108 kilo opustil snoubenec, odstartovala proměnu, která ji dovedla až k titulu královny krásy. Ve zkratce: Jen upravila životosprávu, začala cvičit, zhubla přes padesát kilo, přihlásila se do britské Miss a soutěž vyhrála.

„Byl to pro mě šok, před třemi lety by mě ani ve snu nenapadlo, že se stanu Miss. Dřina se vážně vyplatila,“ řekla v pořadu Good Morning Britain, kde o soutěži hovořila. „Nebyla jsem nejhezčí a pravděpodobně jsem byla největší z finalistek. Ale zvítězila jsem díky příběhu a své osobnosti,“ míní Jen.

Finalistky se před obecenstvem předvedly ve společenských šatech, během rozhovoru a také v plavkách, což je v poslední době hodně diskutované téma. Jen si tuto disciplínu dle svých slov užila, zároveň ale chápe, že ne všem ženám je příjemná. „Mám velikost 38 - 40, všude strie a jsem na to pyšná. Možná by promenáda měla být v Miss Velké Británie volitelná, ale já bych šla, abych dala najevo, že žena nemusí mít velikost 36, aby mohla nosit bikiny nebo plavky,“ uvedla Atkin.

Reklama

Další články

Načítám