Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na sobotní Ples v Rudolfinu jsou v plném proudu. Známé osobnosti absolvují poslední zkoušky šatů, vybírají vhodné boty, šperky a doplňky. Gabriela Partyšová (45) to tentokrát zvládla bez pomoci stylistů. My jsme ji zastihli zrovna při výběru vhodných briliantových šperků. „Do spousty věcí velmi ráda zasahuji sama, protože přípravy jsou taková holčičí záležitost, kterou si chci na plese užít,“ říká Gabriela.

V prostorách pražského Rudolfina budou moderátorku zdobit šperky v hodnotě statisíců. Zajímali jsme se tedy o to, jak bude postaráno o bezpečnost. „Většinou to s takto drahými šperky probíhá tak, že ti je ochranka přiveze až na místo, tam ti je nasadí, a po akci si je odvezou. Na takových typech akcí mívají navíc ještě vlastní ochranku, takže pohlídaná budu dobře,“ říká moderátorka.

Partyšovou tedy nedoprovodí vlastní osobní strážce, ale ani její současný partner, se kterým už chodí několik měsíců. Zajímali jsem se o to, proč. „Dnešní plesy jsou více v duchu galavečerů, kam nechodí výhradně páry, ale člověk si tam může zatančit i sám. Já si ples užívám nejvíc v páru, ale tuhle premiéru plánuji až na příští plesovou sezónu,“ naznačila Gábina, že ještě čeká, než si její partner vyřeší vlastní život.

Místo tajuplného přítele sympatickou brunetku doprovodí autorka jejich šatů Zuzana Lešák Černá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám