Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již několik let je Karel Voříšek (60) u vyhlášení Muže roku. Finále úspěšné soutěže totiž moderuje spolu se svou kolegyní z obrazovky Klárou Doležalovou. Tentokrát si moderátor vyzkoušel trochu jinou roli a zúčastnil se také druhého ze tří castingů soutěže, na kterých se vybírali finalisté letošního ročníku.

„Podle mě by to měl být gentleman, měl by být vtipný, měl by vypadat, neříkám, že by musel být nutně svalovec, ale určité charisma by tam mělo být, no prostě něco jako já,“ řekl s úsměvem moderátor, který by vítězství v soutěži krásy přál všem.

„Já jsem duše soucitná a já bych to přál úplně všem, když už se přihlásí a mají odvahu do toho jít, tak ať už vyhrají,“ prozradil Voříšek s tím, že odvahu by na účast v takové soutěži jen těžko našel.

„Já jsem soutěživý, ale že bych se přihlásil do volby missáka, to nevím, to asi ne,“ dodal Karel.

Když není zrovna na obrazovce a nemusí hlásit zprávy, jezdí známý moderátor rád po světě. Jeho oblíbenou destinací je Indie, kam už se se svým partnerem párkrát podíval. Chtěl by i letos, ale pandemie koronaviru ho asi nepustí.

„Takže mi nezbývá než listovat svou knihou Žij teď, kde popisuji cestu za ajurvédou, a jenom na tu Indii vzpomínat. Já svým založením bych úplně nejradši jezdil stále na stejné místo, které už je ověřené, ale jak jsem znamením váha a neustále váhám, tak to je na jedné misce a na té druhé je poznávat něco nového, takže moc rád jezdím a poznávám něco nového a v Indii je to práce na několik lidských životů,“ dodal moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám