Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) v neděli rozvířila spekulace o těhotenství, když sdílela na Instagramu video, na němž jí manžel Kenneth Petty hladí bříško. Fanoušci okamžitě začali šílet, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by slavná rapperka byla opravdu těhotná.

Tímto videem rozvířila spekulace o těhotenství.

Poté vyrazila na dovolenou do Karibiku, kde si na rodném Trinidadu užívala tamní festival. Pověstné křivky předvedla v sexy exotickém kostýmu a potěšila tak jistě nejen manžela, který ji na akci doprovodil. Na Instagramu se pochlubila snímky a videi z akce.

V září loňského roku Minaj oznámila, že končí kariéru a hodlá založit rodinu. Novou muziku ale stále vydává, takže to s odchodem do důchodu nejspíš nebude tak horké.

Za Pettyho se Nicki provdala v říjnu, po roce randění. Fanoušky šokovala především jeho kriminální minulost. Kromě toho, že je registrovaný jako sexuální deviant, má za sebou 12 pobytů ve vězení. Z toho si odseděl jeden trest za pokus o znásilnění a jeden dokonce za vraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám