Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák David Charvet (47), který se proslavil především rolí sexy plavčíka v Pobřežní hlídce, se zjevně nemá vůbec špatně. Svalovce vyfotili na pláži v Miami, jak si užívá vodních hrátek s neznámou dámou. Její identita zatím nebyla odhalena, ale v bikinách vypadala bezvadně. Oba předvedli svoje vyrýsované figury.

Na ženy s vysportovaným tělem si ostatně Charvet potrpí. Jeho bývalá manželka Brooke Burke je také samý sval a fitness ji dokonce živí. S Burke se rozvedl v roce 2018 po sedmi letech manželství.

I Brooke má už nového partnera, je jím realitní makléř Scott Rigsby. Poprvé se spolu objevili na červeném koberci v listopadu. Charvet má s Burke dvě děti, dceru Heaven (13) a syna Shayu (11). S bývalou manželkou prý vychází dobře.

„Máme spolu momentálně krásný vztah, čehož si cením,“ řekla Burke v loňském roce Us Weekly s tím, že jsou s Davidem stále rodina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám