Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na obrazovkách tři roky můžeme Ondřeje Rychlého (27) potkávat v lékařském, ve svém skutečném životě s tímto prostředím příliš zkušeností nemá. Syn Petra Rychlého prozradil, že se mu úrazy vyhýbají obloukem.

„Zatím žádné zranění, nikdy v životě jsem si ani nic nezlomil, to musím zaťukat,“ prozradil herec, který měl  před sebou úkol točit scény, ze kterých byl opravdu zaskočen. „Musím říct, že si vždy myslím, že jsem si už za ty více než tři roky téměř každodenního natáčení Modrého kódu zvykl opravdu na všechno. Ale když se mi dostal pod ruce pacient, který se popálil téměř na 30 % těla, tak mě to překvapilo,“ prozradil nám herec, který přestože věděl, že se jedná o skvělou práci maskérů, nebyl při hraní příliš klidný.

„Byla to opět skvělá práce našich seriálových maskérů. Uvědomil jsem si, jak málokdy si na place připustím, že se někomu něco takového opravdu může stát. Díky tomu se pak snažím být na sebe opatrnější a navádět k tomu i svoji rodinu. Nikdy bych si nepřál vidět u nikoho takové zranění naživo,“ dodal herec, který je tátou malého Tobiáška.

Reklama

Další články

Načítám