Hlavní obsah
Článek

Pražané si už pomalu zvykli, že v ulicích hlavního města mohou klidně potkat Orlando Blooma (47). Hollywoodská hvězda natáčí nový fantasy seriál Carnival Row z produkce Amazonu, a tak ho můžete potkat během projížďek na kole v ulicích, jak venčí svého pejska, užívá si krás města s partnerkou Katy Perry (39), nebo se s ním střetnout v posilovně na pražských Příkopech.

V těchto dnech ale můžete mít klidně štěstí natrefit na jeho kolegyni Caru Delevingne (31). Britská supermodelka a herečka se zhostila další titulní postavy a v seriálu hraje vílu Vignette Stonemoss.

Kráska proslulá svým výrazným obočím a bouřlivými vztahy napříč pohlavím má v těchto měsících Prahu jako svůj druhý domov. My jsme ji zastihli zrovna ve chvíli, kdy se vyhřívala na zápraží jednoho z domů na pražském Josefově.

Bylo vidět, že chvíli na slunci využívá zaměstnaná kráska k odpočinku a rozjímání. Během své chvilky na sluníčku se Delevingne opírala o polštář, z čehož se dá usuzovat, že se právě vrátila z letiště po návštěvě pařížského týdne módy a nezvyklý doplněk chtěla mít při sobě pro případ spánku.

Orlando Bloom a Cara Delevingne budou točit seriál ještě nějakou dobu a je tedy pravděpodobné, že je potkáme ještě mnohokrát.

Reklama

Další články

Načítám