Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci ji znají z televizních obrazovek i ze stránek magazínů a v poslední době také z fitness aplikace, na niž nahrává sestavy ke zpevnění těla. A na sobě pak Brooke Burke (48) ukazuje, že opravdu fungují. Po čtyřech dětech má fantastickou figuru, jak předvedla i na dovolené v Dominikánské republice.

Na tu odletěla se třemi kamarádkami za aktivním odpočinkem. Čtveřice v Karibiku relaxovala na lodi, ale také cvičila jógu. Kamarádky jsou stejně stavěné jako Brooke, takže pohled na ně je velkou inspirací.

Burke byla sedm let vdaná za herce Davida Charveta, známého z Pobřežní hlídky. Rozešli se v roce 2018. Loni v létě se začalo mluvit o jejím vztahu se Scottem Rigsbym. V listopadu spolu poprvé vyrazili do společnosti.

S Charvetem má Burke dvě děti, dvanáctiletou Heaven a jedenáctiletého Shayu. Z prvního manželství s plastickým chirurgem Garthem Fisherem pak ještě dcery Neriah (19) a Sierru (17).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám