Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několik let se chřipky a nachlazení Denise Dvořákové (34) vyhýbají. Česká topmodelka, která chodí s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem (40), totiž není žádný věchýtek, jak by se mohlo zdát, ale tvrdě pracuje na své fyzičce a v průběhu roku se otužuje. Pokud jste se například tuto zimu procházeli okolo hostivařské přehrady, mohli jste na ni natrefit, jak se v jednodílných plavkách a kulichu noří pod vodní hladinu.

Denisa je známá pozitivním postojem ke sportu a otužování. Pracuje na sobě ale komplexně. Svoji kariéru Denisa začala v roce 2006 vítězstvím na světovém finále modelingové soutěže, v jehož českém finále Schwarzkopf Elite Model Look působí už několikátým rokem jako ambasadorka. K této pozici nasměroval modelku její objevitel Saša Jány.

„Denisa se zhostila i v minulých dvou letech role průvodkyně castingu skvěle. Chodila na hodiny mluveného projevu. Nejprve měla trochu trému, ale po pár castinzích získala sebevědomí. Myslím, že i mladé holky a kluci mají rádi její přístup – často jim radí, jak v modelingu začít,“ říká ředitel agentur Elite Prague a Bratislava.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám