Hlavní obsah
Článek

Nastávající maminka Jitka Čvančarová (46) sice září jako sluníčko, ale přesto jí těhotenství dává pořádně zabrat. "Hrozně kope. Nenechá mě vyspat. Skoro od začátku těhotenství jsem se pořádně nevyspala," prozradila nám v rozhovoru krásná Jitka.

Na křest nové knihy Borůvky své věrné kamarádky Báry Nesvadbové přišla pořádně navlečená. "Je mi zima a musím chránit mimino. A všichni prskají a mají rýmu, tak ho chráním," vysvětlila, proč má na sobě dnes již historický kabát od slavné návrhářky Denisy Nové z počátku činnosti jejího salónu.

"A jak snáší těhotenské potíže? "Dítě kope. No jéjej. A jak! Jsem přece jen už v sedmém měsíci. Moc mě vyspat nenechá. Prakticky nespím už od začátku těhotenství. Ale co se dá dělat," krčí rameny herečka. "Musí se to vydržet. Nakonec to za to stojí. Zaplaťpánbůh jsme všichni v pořádku a šťastný. Je to zázrak, když máte zdravé miminko. Doufám, že to všechno dobře dopadne. Mám vedle sebe skvělého tátu, tak se moc těšíme," říká Jitka.

A co si myslí o tom, zda bude mít divokého potomka nebo hodného mazla? "Byla jsem hrozně hodné dítě a manžel také. Jestli bude po něm, tak prý bude úplně nejhodnější. Můj manžel je báječný, proto ho mám. A jsme spolu šťastni," dodala stále zamilovaná těhotná žena Petra Čadka na křtu v Dvorak Sec Galery v pražské Dlouhé ulici.

Reklama

Další články

Načítám